octombrie 22, 20190

Dermatită atopică sau seboreică, acnee sau psoriazis? Le dăm uitării cu noile produse Wawa

Boboci fiind, am hotărât că e de bine sa vedem ce se întâmplă în industria cosmetica in anul 2017, așa că am luat avionul și am plecat la  Cosmoprof Bologna, cea mai mare expoziție a industriei de beauty din Europa. 3 zile de excepție, cu zeci de kilometrii parcurși și cu mii de oameni întâlniți.
Am realizat de fapt, că pentru 3 zile, tot ce se întâmplă la Fiere Bologna(zona de expoziție), e peste tot ceea ce citisem sau văzusem despre acest eveniment.


Fiere Bologna, orașul din orașul Bologna


De ce spun asta?


Pentru că ai nevoie de zile întregi sa explorezi tot ceea ce au reușit italienii sa creeze acolo, plus că infrastructura, organizarea, show-ul, toate erau la cel mai înalt nivel, pregătite să primească miile de vizitatori și de expozanti din toate colturile lumii.
De la produse cosmetice care se lansează în cadrul expoziției, pana la echipamente, ambalaje, mașini, trend-uri, show-uri de make-up, testări de produse, toate prezentate în cel mai captivant mod, cred fara doar și poate, că ora exacta in acest domeniu s-a dat in Italia 😊


Ceea ce m-am lăsat paf, a fost faptul că pe sute de mp, Coreea avea propria zona de expozitie, cu de toate și că statul coreean a sprijinit acest demers, pentru a arata lumii produsele inovative pe care aceasta tara le va introduce în cea mai scurta perioadă în Europa și în restul lumii.Și le-a iesit!
Scopul unui eveniment de acest gen, pe lângă spectacolul si bagajul de informatii pe care il lasa, aduce vizitatorului/expozanților posibilități nenumarate, iar statul coreean știe acest lucru.
Kim, directorul de dezvoltare al unei companii coreene de cosmetice vegane, mi-a explicat de ce este ușoară pentru ei, participarea la expoziții de acest gen: statul coreean suporta 50% din costuri și e un avantaj pentru ambele părți.

De ce nu ar face-o, dacă toată lumea are de câștigat?


Ceea ce am câștigat eu, după această experiență, sunt informații prețioase. Avem răspunsul la nevoile persoanelor cu afecțiuni dermatologice și ingredientele care vor rezolva aceste probleme. Noi produse Wawa Fresh Cosmetics, vor face viața persoanelor care suferă de dermatite, acnee, psoriazis mult mai usoara în perioada următoare, totul 100% vegetal, așa cum v-am obișnuit deja.

Un bacio,

Andrada Horoba

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *