octombrie 22, 20190

Descoperă ingredientul secret al frumuseții pielii gheișelor.

Cel mai bine păstrat secret de frumusețe al unora dintre cele mai îngrijite și delicate femei din lume este folosirea apei de orez și a pudrei de orez  pentru a obține un păr strălucitor și a mult doritului ten tip porțelan, lispsit de riduri, plin de fermitate și strălucire. Utilizarea apei de orez și a pudrei de orez în ritualul de îngrijire , este o metodă  străveche și extrem de populară în Asia. 

 Se spune despre apa de orez că este secretul frumusetii femeilor japoneze. Cunoscută și sub denumirea de “miracolul frumuseții nipone”,  apa de orez este responsabilă pentru pielea tonifiată și catifelată, fără pori deschiși a femeilor japoneze. “Frumoasă ca bobul de orez” este cel mai deosebit compliment pe care îl poate primi o femeie din Japonia.  În plus, apa și pudra de orez sunt recomandate și de specialiștii ayurveda, dovedindu-se că au calități superioare produselor de înfrumusețare care sunt obținute din ingredient sintetice.

               Pudra de orez este considerată un adevarăt tratament cosmetic datorită agenților care sunt prezenți în bobul de orez, agenți fini și delicați, care acționează asupra tenului în cel mai blând mod posibil, precum și a mineralelor, a aminoacizilor și a alantoinei, toate cu rol de hidratare, hrănire, regenerare și efect antiinflamator .

                       Utilizată de gheișe pentru albirea și matifierea pielii dar și pentru mascarea

imperfecțiunilor tenului,

pudra de orez este o pudră foarte fină obținută din bobul de orez integral decorticat, ce diferă de făina de orez de uz alimentar care este măcinată, are granulație mai mare și este abrazivă pentru piele.
Pudra de orez are rol matifiant și absorbant, plus că pielea capătă un aspect neted, catifelat și mătăsos.

             E mai simplu ca niciodată, să incluzi ingredientul secret al gheișelor în ritualul tău de frumusețe, mai ales ca pudra de orez, o folosim într-unul dintre produsele mele favorite, crema hidratantă și calmantă JOJOBA PARADISE.

               Vezi mai multe pe https://www.wawacosmetics.ro/blank-rwrlr/jojoba-paradise

Te îmbrățișez,

Andrada Horoba

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *